Spring Menu

Alulette udvikler og producere springmateriale til ridebanespringning fremstillet af aluminium, et dejligt let og vedligeholdsfrit materiale. Vi sælger dog også en lang række af forhindringer og cavalettis i plast samt mange andre produkter inden for hestebranchen. Herunder Sadelskabe, dressurhegn m.m.  

Se vores store udvalg i shoppen>> 

 

Dyrehoj Menu

Med central beliggenhed på Fyn, levere Dyrehøj Trailer Center både erhvervstrailere, hestetrailerne og hobbytrailere af mærkerne Brenderup trailer, Ifor Williams  og Böckmann Hestetrailere.  Til alle vores trailere forhandler vi et stor udvalg af trailer tilbehør, overvågningskameraer og meget mere.  Vi er desuden behjælpelig med reperationer og eftersyn af din trailer.

Læs mere

 

 

Vision Menu
Mobile Kamera systemer
I 2006 blev sortimentet udvidet med en serie af bakkameraer og kameraer til trådløs overvågning til hestetrailere, dyretransporter, traktorer, mejetærskere, finsnittere, gyllevogne, gravemaskiner m.m. samt til overvågning i stalden og i hjemmet.

Kom og se alle vores kameraer i vores udstilling eller se dem i vores shop >> 

 

Herning18

 

 

 

Hest & Rytter Messen i Herning

Årets store hestebegivenhed, Hest & Rytter, er nu overstået og vi ser tilbage på nogle fantastiske dage i samvær med hestefolk fra nær og fjern.


Vi fik solgt godt ud af vores bløde bomme, hvilket betød af der blev udsolgt af farverne – blå, rød og hvid. Men vi har en ny sending på vej, som lander sidst i marts. Hvorefter vi også vil være leveringsdygtige i mørkegrønne bomme.


De heldige vindere af vores messe konkurrence, om gavekort til 1000 kr. blev beriget med lækkert udstyr til ridebanen og ridehuset. Tillykke med det.
Og tillykke til den heldige vinder af de hvide springstøtter, som blev udtrykket af vores sponsorrytter Josephine Bøch. Josephine gjorde det rigtig godt i Herning, hvor hun bl.a. fik en 8. plads i CSI* GP på Laurenz. Tillykke


Også i Böckmann standen var der travlhed. Flere fik sig et godt tilbud på messen og noget at tænke over og det gode tilbud på Böckmanns Duo C blev også benyttet af flere.


Tak til alle jer der kiggede forbi.

Gik du glip af vores gode messe tilbud!
Så skynd dig ind på vores netbutik. Nogle af tilbuddene kører lidt endnu.

Åbningstider:

Hverdage 8.00-16.30, Lørdag efter aftale

 

Middelfartvej 65, 5466 Asperup-Middelfart

info@alulette.dk

+45 64 48 14 81

24340016_A1_lille