Spring Menu

Alulette udvikler og producere springmateriale til ridebanespringning fremstillet af aluminium, et dejligt let og vedligeholdsfrit materiale. Vi sælger dog også en lang række af forhindringer og cavalettis i plast samt mange andre produkter inden for hestebranchen. Herunder Sadelskabe, dressurhegn m.m.  

Se vores store udvalg i shoppen>> 

 

Dyrehoj Menu

Med central beliggenhed på Fyn, levere Dyrehøj Trailer Center både erhvervstrailere, hestetrailerne og hobbytrailere af mærkerne Brenderup trailer, Ifor Williams  og Böckmann Hestetrailere.  Til alle vores trailere forhandler vi et stor udvalg af trailer tilbehør, overvågningskameraer og meget mere.  Vi er desuden behjælpelig med reperationer og eftersyn af din trailer.

Læs mere

 

 

Vision Menu
Mobile Kamera systemer
I 2006 blev sortimentet udvidet med en serie af bakkameraer og kameraer til trådløs overvågning til hestetrailere, dyretransporter, traktorer, mejetærskere, finsnittere, gyllevogne, gravemaskiner m.m. samt til overvågning i stalden og i hjemmet.

Kom og se alle vores kameraer i vores udstilling eller se dem i vores shop >> 

Roskilde Dyrskue 2017

26.- 28. maj · Darupvej 19 · Roskilde

Alulette og Dyrehøj trailer har igen i år taget turen til Roskilde Dyrskue, hvor vi glæder os til at vise nogle af vores nyheder frem.

Kom forbi vores stand nr. 439 hvor vi fremviser ridebane- og springmaterieler og kamerasystemer til overvågning i stalden/traileren samt diverse bakkameraer.


I stand 440 finder du Böckmann standen, med stort udvalg af hestetrailere, hvor du er mere end velkommen til at kigge forbi og få en snak.

Følg med på vores Facebook side        

 

Roskilde Web

Åbningstider:

Hverdage 8.00-16.30, Lørdag efter aftale

Udstilling: Middelfartvej 65 - DK-5466 Asperup-Middelfart

 

Tlf. (+45) 64 48 14 81 

24340016_A1_lille