Spring01

Alulette udvikler og producere springmateriale til ridebanespringning fremstillet af aluminium, et dejligt let og vedligeholdsfrit materiale. Vi sælger dog også en lang række af forhindringer og cavalettis i plast samt mange andre produkter inden for hestebranchen. Herunder Sadelskabe, dressurhegn m.m.  

Se vores store udvalg i shoppen>> 

 

Trailer Menu

Med central beliggenhed på Fyn, levere Dyrehøj Trailer Center både erhvervstrailere, hestetrailerne og hobbytrailere af mærkerne Brenderup trailer, Ifor Williams  og Böckmann Hestetrailere.  Til alle vores trailere forhandler vi et stor udvalg af trailer tilbehør, overvågningskameraer og meget mere.  Vi er desuden behjælpelig med reperationer og eftersyn af din trailer.

Læs mere

 

 

Vision01
Mobile Kamera systemer
I 2006 blev sortimentet udvidet med en serie af bakkameraer og kameraer til trådløs overvågning til hestetrailere, dyretransporter, traktorer, mejetærskere, finsnittere, gyllevogne, gravemaskiner m.m. samt til overvågning i stalden og i hjemmet.

Kom og se alle vores kameraer i vores udstilling eller se dem i vores shop >> 

Vare1

 

Vare3

Vare3

Trailer5

Advent Images

Hos Alulette er vi kommet i julehumør, og dette skal selvfølgelig også komme vores kunder til gode.

De kommende 4 søndage, som jo bekendt er advent, kan du enten vinde flotte adventgaver efter eget ønske eller gøre store besparelser i vores shop.

 

Skulle du ikke være blandt en af de heldige vindere, kan du i stedet være heldig at vinde et rabatkort til næste gang du handler hos Alulette.

Giv gerne vores Facebookside et Like med på vejen, så bliver vi så glade :)

 

Læs mere om vores Adventskonkurrence

 

 

Trailer Ringen

GAZELLE

Åbningstider:

Hverdage 8.00-16.30, Lørdag efter aftale

Udstilling: Middelfartvej 65 - DK-5466 Asperup-Middelfart

 

Tlf. (+45) 64 48 14 81 

 

24340016_A1_lille