Alulette Ridebaneudstyr

Alulette udvikler og producere springmateriele til ridebanespringning fremstillet af aluminium, et dejligt let og vedligeholdsfrit materiale.

Vi sælger dog også en lang række af forhindringer og cavaletti blok i plast samt mange andre produkter inden for hestebranchen. Herunder ponygames, dressurhegn m.m.  

 

Shop

 

Josephine Bøgh

Til Hingstekåring 2017, som blev en stor succes, fik vi taget godt imod Josephine Bøgh.
Vi har valgt at støtte Josephine Bøgh med springmaterialer, således at Josephine kan udvikle sit store talent for ridebanespringning.

Vi tror på Josephine og ønsker derfor at hjælpe hende godt på vej, med vores letvægts spring fra Alulette, således at Josephine kan bruge tiden på træning, istedet for at skulle bruge tid på at slæbe tunge spring :)

Læs meget mere om Springrytter Josephine Bøgh

 

Alulette Sponsorrytter

Roskilde Dyrskue 2017

26.- 28. maj · Darupvej 19 · Roskilde

Alulette og Dyrehøj trailer har igen i år taget turen til Roskilde Dyrskue, hvor vi glæder os til at vise nogle af vores nyheder frem.

Kom forbi vores stand nr. 439 hvor vi fremviser ridebane- og springmaterieler og kamerasystemer til overvågning i stalden/traileren samt diverse bakkameraer.


I stand 440 finder du Böckmann standen, med stort udvalg af hestetrailere, hvor du er mere end velkommen til at kigge forbi og få en snak.

Følg med på vores Facebook side        

 

Roskilde Web

Åbningstider:


Hverdage 8.00-16.30, Lørdag efter aftale

Udstilling: Middelfartvej 65 - DK-5466 Asperup-Middelfart

 

Tlf. (+45) 64 48 14 81 

 

24340016_A1_lille

Spring01

Trailer Menu

Vision01