Alulette Ridebaneudstyr

Alulette udvikler og producere springmateriele til ridebanespringning fremstillet af aluminium, et dejligt let og vedligeholdsfrit materiale.

Vi sælger dog også en lang række af forhindringer og cavaletti blok i plast samt mange andre produkter inden for hestebranchen. Herunder ponygames, dressurhegn m.m.  

 

Shop

 

Josephine Bøgh

Dansk mester for ungryttere.

Vi er så stolte af Josephine Bøgh som blev Dansk mester i ridebanespringning for ungryttere.
Vi har valgt at støtte Josephine Bøgh med springmaterialer, således at Josephine kan udvikle sit store talent for ridebanespringning.

Vi tror på Josephine og ønsker derfor at hjælpe hende godt på vej, med vores letvægts spring fra Alulette, således at Josephine kan bruge tiden på træning, istedet for at skulle bruge tid på at slæbe tunge spring :)

Læs meget mere om Springrytter Josephine Bøgh

 

 

Dansk Mester I Ridebanespringning

HR2018

 

 

 

Mød os til Hest & Rytter Messen i Herning

Så sker det igen. Årets store hestebegivenhed er lige om hjørnet. Og hos Alulette & Dyrehøj trailer er vi i fuld gang med at forberede os til at tage godt imod jer, når dørene til messehallerne åbner torsdag d. 8 marts.

 

Vi har igen i år 2 stande. En Alulette stand som byder på masser af lette og vedligeholdelsesfrie springmaterialer og det velkendte dressurhegn, som der er super tilbud på. Vi har et par enkelte nyheder med, så kig forbi og gør en god handel.

Er du ikke til springmaterialer og andet ridebaneudstyr så har vi også lidt trailerudstyr med. Og til dig der stadig holder Brenderup trailer, har vi lidt reservedele med.

Er du derimod på udkig efter en ny trailer, så kig forbi Böckmann standen, hvor Jette og Jørn står klar med et spændende sortiment af trailere.

 

Du finder vores 2 stande i Hal M.
Alulette på stand nr. M9982 & Böckmann Stand nr. M9850

 

Bloks

CAVALETTI BLOKS

Bl Bomme

BLØDE BOMME

Alu Spring

ALU SPRINGSTØTTER

Hegn

DRESSURHEGN

 

 

 

Åbningstider:

Hverdage 8.00-16.30, Lørdag efter aftale

 

Middelfartvej 65, 5466 Asperup-Middelfart

info@alulette.dk

+45 64 48 14 81

24340016_A1_lille

Spring01

Trailer Menu

Vision01