I 1994 fik civilingeniør Jørn Jepsen den idé at udvikle og producere springmateriel til ridebanespringning fremstillet af aluminium. Aluminium er et dejligt let og vedligeholdsfrit materiale og anvendt på den rigtige måde, også stor styrke. Det materiel der traditionelt har været anvendt til springmateriel er fremstillet i træ og er derfor både tungt og kræver vedligehold.

24340016_A1_lille

Med materiel fremstillet i aluminium bliver det store arbejde med at opbygge og nedtage springbanerne meget lettere. Da det er mange børn der rider er det også vigtigt at skåne deres rygge.

Det viste sig hurtigt, at der var et behov for netop denne type springmateriel, der udover den lette vægt også havde den fordel, at der var tale om små vedligeholdsomkostninger og lang levetid. Adskillige rideskoler og andre former for ridesteder i Nordsjælland, fik hurtigt "smag" for det lette springmateriel. Med det udbredte kendskab til de fortrinlige lette "springbaner" har ført til, at firmaet "Alulette" nu forsyner mange af landets ridesteder med springmateriel. Produktpaletten er igennem tiden udvidet kraftigt med sikkerhedsbomholdere, "sponsorvinger", cavaletti, ponygames, bogstavskilte, spingstøtter og vinger i træ og meget mere. Således at vi i dag kan levere alt materiel der skal bruges til ridebaner.

I 1999 flyttede hele familien fra Nordsjælland til Nordvestfyn og overtog familie gården "Dyrehøjgård" i Båring.

I 2002 blev Alulette et autoriseret Brenderup Hestetrailer Center. Således at vi i dag sælger hele Brenderups produktprogram. Der er mulighed for individuel tilpasning af trailerne efter kunde ønske. Stort værksted og reservedelslager med alt hvad der skal bruges til trailere.

I 2007 er produktprogrammet udvidet med en afdeling med brancheløsninger til kabelført og trådløst kamera overvågning af hestetraileren, lastbiler, traktor, mejetærsker, stalde, pladser, folings- og kælvningsovervågning.

I 2013 Blev Dyrehøj Trailer Center autoriseret forhandler af kvalitetstrailere fra Tyske Böckmann. Her føres det fulde program af erhvervstrailere og hestetrailere. 

I dag består firmaet af 3 afdelinger:

Alulette Ridebaneudstyr

Dyrehøj Trailer Center

Alulette Vision.

 

Find Os Paa Facebook 1