Salgs- og leveringsbetingelser

Priser

 Alle priser en opgivet inkl. dansk 25% moms ved bestilling direkte i shoppen. Ved bestilling manuelt hos ordre kontoret/afhentning på vort lager kan man ikke gøre brug af de specielle shoprabatter markeret med gult.

Betalings-betingelser

Alle priser er i DKr. incl. moms + leverings- og evt. registreringsomkostninger.

Når ordren er afsendt går den til manuel behandling og du modtager en faktura med fragt og betalingsoplysninger

Varer kan ikke betales med kreditkort. Derimod bedes du vælge en af følgende betalingsmetoder:

1. Faktura med totalpris incl. fragt mm. sendes pr. mail. Her er anført kontonummer hvortil betaling kan ske. Når vi har registreret din betaling afsender vi den bestilte vare.
2. Kontant/Dankort/Visa/Master/Udenlandske kort ved afhentning. Visse kort medfører gebyr.
3. Kontokunde. Opgiv venligst kundenummer ved bestilling.
4. Køb/betaling med EAN nummer.
Trailere betales senest ved afhentning/levering.

Momsfritagelse:
Kunder fra EU & Norge m. fl.  med firma og gyldigt VAT ID skal ikke betale moms. Indsend firmanavn og VAT ID via bemærkninger

Ejendomsforbehold og tilbageholdelsesret
Dyrehøj Trailer Center forbeholder sig ejendomsretten til den købte vare eller udførte værkstedsydelse, indtil hele fakturabeløbet er betalt. Varer sendes/udlveres ikke før betaling er registreret på vor konto. Dette gælder også for udført værkstedsarbejde. Her er der tale om tilbageholdelsesret af køretøjet indtil det fulde beløb er betalt. Tilbageholdelsesret er også gældende for brugere af lånte/leasede køretøjer. Ejer kan vælge at indfri det skyldige beløb.

Leveringsbetingelser 

Vælg imellem:

1. Afhentning på lager adresse: Middelfartvej 65, 5466 Asperup - Fyn, Centralt ved den Fynske motorvej, afkørsel 57.

2. Levering billigst muligt. Alle ordrer tillægges fragtomkostninger i forhold til vægt eller volumen. På ordrebekræftelse fremgår fragtpris, eller send mail forinden køb og få tilbud på levering.

3. Trailere leveres i hele landet. Forhør os nærmere om pris.

Levering - modtagelse af varer:
Levering af varer fra www.alulette.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Det er vigtigt ved modtagelse at kontrollere for fragt skader. Eventuelle skader skal anmeldes indenfor 24 timer efter modtagelse og fotodokumentation sendes til info@alulette.dk. 

Der vil være forskellige leveringstider på de enkelte produkter men som hovedregel vil lager varen blive sendt samme- eller først kommende hverdag.

Vi hæver beløbet på deres kort den dag, varen afsendes fra vores lager. 

Vi har tilknyttet en række personer, som står for levering af vores trailere direkte ud til vores kunder. Vores leverandør lever alle op til vores krav som prof. leverandør af trailere samt tilbehør.

Hvis en vare er markeret med "Fast fragt pris" gælder dette indenfor Danmarks grænser og kun til brofaste øér. Vi regner dog gerne en fragtpris til ikke brofaste øér eller udlandet - kontakt kundeservice på info@alulette.dk eller via tlf. +45 64 48 14 81

 

Udland: Al forsendelse til udlandet sker kun mod forudbetaling.

Risikoen for varerne 

Risikoen for varer overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Konstateres skade på den modtagne forsendelse skal dette anmeldes til den fragtansvarlige ved ordremodtagelsen og inden emballagen brydes.
Konstateres fejl og mangler på det fremsendte kontaktes Alulette straks. Reklamation skal være oplyst senest 3 dage efter modtagelse af varen. Returnering af varer kan kun ske ved forudgående aftale med Alulette.
Godtgørelse af fragt/forsendelse besluttes af Alulette alene.

Returnering og refusion

Fortrydelsesret (Fejl og mangler ved varen)

Fortryder du - mod forventning - et køb, kan du returnere varen i butikken. Ved forbrugerkøb ydes 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Vi anbefaler at man aftaler med os på hvilken måde varerne returneres. Varer der har været monteret eller anvendt i urent miljø tages ikke retur. Du har pligt til at returnere varen i original emballage og i samme stand og mængde, som den er modtaget. Plomber og emballage indeholdende software skal være ubrudt.

Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen, således at vi holdes skadesløse. Trailere indregistreret på navn kan ikke returneres.

Ved fortrydelse af køb, efter underskrift på fuldmagt, salgsslutseddel eller afsendelse af mail med fuldmagt, kræves gebyr på 10 % af købspris + kr 790,- til trailer nummerplade.
Dyrehøj Trailer Center skal tillige holdes skadesfri for evt. udgifter til syn, nedvejning, montering, spec. bestilte vare, mv.

Garanti og reklamation:

Der gives efter købeloven for forbrugerkøb en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen.

Når du ønsker at reklamere over et produkt bedes du rette henvendelse til os via email eller telefon. Ved returnering af varen, bedes du angive følgende bemærkninger på pakken: Retur og altid huske at medsende kopi af fakturaen, samt en årsag til returneringen (fejlbeskrivelse).

Såfremt du sender et produkt til os, som viser sig ikke at være behæftet med en mangel, men alene ikke fungerer på grund af en brugerfejl er vi nødsaget til at tage et undersøgelsesgebyr på kr. 100,- pr. påbegyndt halve time til dækning af udgifter i forbindelse med tests og fejlfinding. Hertil kommer udgifter til forsendelse.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.
EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse:  info@alulette.dk

Refundering af varer skal ske til:

Middelfartvej 65 - DK-5466 Asperup-Middelfart

Persondatapolitik

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på www.alulette.dk har vi brug for følgende oplysninger:
 
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos alulette.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Som registreret hos alulette.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til alulette.dk via e-mail info@alulette.dk.

Hvis du mener, at vi har overtrådt gældende lovgivning eller god persondataskik, har du mulighed for at klage til Datatilsynet på 33 19 32 00 eller dt@datatilsynet.dk

Læs mere om cookies og persondatapolitik her