Böckmann erhvervstrailere

– Sikker transport siden 1956

 

"Af praktikere for praktikere"er mottoet for Böckmann fordi udviklingen af ​​trailere og transportører understøttes af mange års erfaring inden for transport.

 

Böckmann har siden 1956 leveret mere end 750.000 trailere i Europa. Böckmann har sin oprindelse i den Tyske by Lastrup, hvor produktionen stadig den dag idag forgår.

Med en böckmann trailer får du 100% kvalitet for pengene kombineret med masser af smarte detaljeløsninger. Alle trailere er bygget med kvalitet og funktionalitet for øje.

Böckmann har i dag en bred produktpalette af erhvervsvogne i alle størrelser, herunder lad-, tip- og maskintrailere, lukkede Cargotrailere, samt autotransportere i mange lad størrelser fra 1,5- eller 6,2 m, og med en totalvægt optil 3500kg.

 

Plant Trailers

 

Böckmann trailerne er kontinuerligt blevet udviklet gennem årene med nye og forbedrede funktioner, samt unikke detaljer som gør dem til stærke, robuste og yderst brugervenlige trailere.

 

Hvorfor vælge en Böckmann trailer?

Böckmann har i mere end 60 år udviklet og produceret førsteklases trailere med fokus på praktiske detaljer og unikke løsninger. 

Ved at vælge en Böckmann trailer får du en robust, praktisk og ekstremt alsidig trailer med fokus på transportsikkerhed. Desuden betyder Böckmanns høje kvalitet ekstra lang levetid og dermed en særlig høj videresalgs værdi på grund af brug af materialer af høj kvalitet og solid udførsel.

Se udvalg af Böckmann trailere »

 

 

Stort tilbehørsprogram

Trailertilbehør - Original Böckmann

Udover sit brede sortiment af trailere tilbyder Böckmann et stort tilbehørsprogram som gør at alle Böckmann trailere kan tilpasses de specifikke transportbehov som kunden måtte have.

 

Maskintrailer Tilbehoer

Find tilbehør her »