Böckmann trailere

– Sikker transport siden 1956

 

"Af praktikere for praktikere"er mottoet for Böckmann fordi udviklingen af ​​trailere og transportører understøttes af mange års erfaring inden for transport.

 

Böckmann har siden 1956 leveret mere end 750.000 trailere i Europa. Böckmann har sin oprindelse i den Tyske by Lastrup, hvor produktionen stadig den dag idag forgår.

Med en böckmann trailer får du 100% kvalitet for pengene kombineret med masser af smarte detaljeløsninger. Alle trailere er bygget med kvalitet og funktionalitet for øje.

Böckmann har i dag en bred produktpalette af erhvervsvogne i alle størrelser, herunder lad-, tip- og maskintrailere, lukkede Cargotrailere, samt autotransportere i mange lad størrelser fra 1,5- eller 6,2 m, og med en totalvægt optil 3500kg.

Böckmanns sortiment indenfor hestetrailere er enormt. Faktisk har Böckmann det største sortiment indenfor hestetrailere. 

 

Plant Trailers

 

Böckmann trailerne er kontinuerligt blevet udviklet gennem årene med nye og forbedrede funktioner, samt unikke detaljer som gør dem til stærke, robuste og yderst brugervenlige trailere.

 

Hvorfor vælge en Böckmann trailer?

Böckmann har i mere end 60 år udviklet og produceret førsteklases trailere med fokus på praktiske detaljer og unikke løsninger. 

Ved at vælge en Böckmann trailer får du en robust, praktisk og ekstremt alsidig trailer med fokus på transportsikkerhed. Desuden betyder Böckmanns høje kvalitet ekstra lang levetid og dermed en særlig høj videresalgs værdi på grund af brug af materialer af høj kvalitet og solid udførsel.

Se udvalg af erhvervstrailere»

Se udvalg af hestetrailere»

 

Hvad sider kunderne

 

"Da vi i sin tid indkøbte 5 Böckmann maskintrailere faldt vores valg på Dyrehøj Trailer Center. Vi havde tidligere handlet trailer hos Dyrehøj og har fået professionel og kompetent vejledning. Vi har sidenhen købt flere Böckmann trailere, der alle lever op til vores forventninger om lang holdbarhed og lave serviceomkostninger. Virksomheden har i dag 12 Böckmann trailere kørende."

Troels Skov Larsen, Indehaver

 

”En erhvervstrailer skal kunne holde til at blive brugt. Og netop robusthed og lang levetid lever Böckmann bestemt optil. Desuden får jeg den bedste rådgivning hos Dyrehøj Trailercenter.
Jeg har netop investeret i den sjette Böckmann trailer fra Dyrehøj trailercenter.
Den nye Böckmann Cargo model med eftermontering af Aludørkplade i bunden, så kan den holde min levetid ud.”


Erik Høgedal tømrer

 

Seks trailere på 18 år er det blevet til fortæller Torben Nielsen, som her været kunde hos Dyrehøj Trailer Center siden 2004.  Den første trailer var ny Brenderup hestetrailer til min kone Anita og en brugt 500kg Brenderup trailer. Senest har jeg købt en Böckmann hestetrailer og er Böckmann multitrailer.

Jeg har valgt at handle ved Dyrehøj trailercenter da der er nem adgang til service og evt. reservedele, samt at jeg altid har følt mig velkommen og har fået en rigtig god behandling 

Torben Nielsen

 

 

 

Stort tilbehørsprogram

Trailertilbehør - Original Böckmann

Udover sit brede sortiment af trailere tilbyder Böckmann et stort tilbehørsprogram som gør at alle Böckmann trailere kan tilpasses de specifikke transportbehov som kunden måtte have.

 

Maskintrailer Tilbehoer

Find tilbehør her »