Covid-19 - Vi følger statens anvisninger

Hos Alulette fortsætter vi driften som normalt. Vi følger statens anvisninger for detailhandlen og vil naturligvis løbende træffe relevante tiltag for at leve op til statens anvisninger vedrørende Corona for detailhandlen.

Der er således åbent for ind- og udlevering af trailere m.m. i den normale åbningstid, ligesom vi ekspederer alle ordre på normalvis.

 Vi vil løbende opdatere eventuelle ændringer via Facebook og hjemmeside i forhold til nye tiltag.

 

Kunder der kommer i karantæne opfordres til at blive hjemme, og bestille fragt til afhentning af varerne.

 

Eventuelle spørgsmål rettes til info@alulette.dk

 

 

Tak for besøget på messen - Hest & Rytter

Tusind tak til de mange, der besøgte vores messestande til Hest & Rytter i Herning.
Tak For Besoeget
Med på messen præsenterede vi den nye Smart trainer Pro II 2 vejs-system. Interessen var stor fra både ind- og udland. Smart trainer Pro II 2-vejs kommunikation sikre den allerbedste kommunikation mellem underviser og elev.
For mere information om Smart trainer Pro Klik her 
Vi glæder os allerede til næste gang, når det går løs i 2021

 

Alulette Springbane

Alulette Springbane.
Endnu en stor springbane på vej til en glad rytter. En stor mur og 14 komplette spring, samt en bomvogn.
Alulette Spring/Jørn Jepsen

 Laes Til Renas

“The Blok” cavaletti is back!!

Efter mere end et år uden den klassiske cavaletti “The Blok” er produktionen kommet i gang igen. Alulette har udviklet en ny og forbedret udgave som præsenteres på Hest og Rytter i Herning 2016.

I første levering kommer farverne Blå og Rød. Andre farver kommer til sommer. Forudbestil gerne, idet vi har begrænset lager.

Stabelbar plast cavaletti i høj kvalitet. Fremstillet i en meget kraftig og stærk polyester blanding. Måler 60x38x23cm og vejer bare 3kg. Har 2 bærehåndtag for let håndtering. Ingen skarpe hjørner og ingen bomme sidder fast om ulykken skulle ske. Kan også anvendes som fyld i spring, hjørnemarkering etc. Kun fantasien sætter grænser. Den bedste plast cavaletti du kan få. Meget anbefalet og populær Cavaletti.

Blocks