Alulette har indgået sponsoraftale med Georgia Timmermann.

Georgia er kendt for sine evner indenfor ridebanespringning og som en dygtig tilrider af unge heste. Georgia er ikke bange for at tage fat og er en rigtig ildsjæl, som vi gerne vil støtte op omkring.

Ud over at deltage i et utal at konkurrencer i både ind- og udland, driver Georgia også det Fynske Ridecenter, Georgia Horses samt Sydvestfyns Rideklub. Læs hele Georgias fantastiske historie nederst på siden.

Zizou72

 

"For at kunne træne og undervise optimalt har jeg brug for de bedste materialer på mit ridecenter. Derfor er jeg utrolig taknemmelig for blandt andet den springbane Alulette producerer og sælger. Den er let, nem at håndtere for selv mine børn på rideskolen, og så kan der tilkøbes mange springmuligheder til din bane derhjemme eller på ridecentret, hvor du står med din hest. Samtidig så skal springene ikke vedligeholdes med maling og har en holdbarhed klart længere end de træspring, som jeg har haft ind til nu. Aluminium og plast er bare bedst.

Ligeledes har vi også ponygames her på stedet, som Alulette også er leverandør af. Alulette står for det samme som jeg; kvalitet, holdbarhed, praktisk og gode priser og super service. Sammen med Alulette kan jeg optimere min træning og min undervisning, eftersom jeg har behov for de gode redskaber og udstyr for at kunne udvikle mig."

Commando Og Gt Traener Sommer 2021

Min historie 

Jeg er cand.mag fra Hamburg universitet med farverigt cv lige fra oversætter, folkeskolelærer til postbud og sælger.  Min passion for heste har eksisteret, siden jeg som 4 årig startede på Boller rideskole i Horsens.

Som 8 årig fik jeg ponyen Laban, købt på Hjallerup marked for 3000kr. Inkl. en køretrense. Derefter tog ridningen fart; klubstævner, jagter og ikke mindst ponyvæddeløb på Århus galopbane. Alt med fart elskede jeg. Som 12årig vandt jeg mit første amatørløb på væddeløbshesten, Sweet Rebecca. Interessen faldt derefter på military, hvor jeg øvede mig helt op til CIC**. Eftersom jeg var dårligst i ridebanespringning, skulle denne disciplin finpudses. Det resulterede i, at jeg blev hængende.

I 2010 red jeg DM på hesten Pablo for seniorer, hvor jeg blev nr. 12 med 1 bom i finalen. Pablo uddannede jeg fra LC til S***.

Derefter tog min træning fart og ridebanespringning blev nu min hoveddisciplin. UVM for 6 og 7 års heste er nogle af de store oplevelser samt de utallige heste, som jeg har uddannet op til 140 og 145 niveau.

I dag har jeg bygget en stærk virksomhed op, hvor min niche er at tilride og uddanne unge heste. Ved siden af lever jeg af min rideskole, at undervise og afholde ridelejre.

I samarbejde med de bedste avlere og ejeres heste bruger jeg timer på vores ridecenter på at udvikle hestene op til internationalt niveau.

Gt Og Sif Traener 2021 Sommer

 

 

 Læs meget mere om Georgia Timmermann her  og følg hende på Facebook